Gestionarea și recuperarea creanțelor de 25 de ani

DESPRE NOI


Ge.Ri este o companie care activează de mai bine de 20 de ani în domeniul Recuperărilor și Managementului Creditelor. Activăm atât în Italia, cât și în străinătate, datorită experienței și know-how-ului dobândite de-a lungul timpul.

Serviciile noastre pentru companii


Suntem un partener strategic în procesul de creditare End-to End. Consultați soluțiile noastre ad-hoc.

GE.RI. IN EUROPA

Ge.Ri. funcționează de mai mulți ani pe întreg teritoriul european. Datorită birourilor noastre din Lyon, Monaco, Madrid, Londra și Cluj, putem să garantăm același nivel de calitate care ne-a distins întotdeauna în Italia și  pe alte teritorii  răspunzând nevoilor specifice locale. Descoperiți libertatea de a nu avea limite teritoriale.
Descoperă mai mult

SECTOARELE ÎN CARE ACTIVĂM


Susținem companii din diverse sectoare, prin solutii orientate și personalizate individual pe fiecare sector de afacere.
Mike
ENERGIE

Oferim o energie nouă Utilităților, gestionând procesele de creditare și garantând lichiditatea și respectarea termenelor de plată.

Ram
COMERCIAL

Un mediu dinamic și provocator, pentru care oferim serviciul nostru End to End pentru gestionarea și recuperarea creanțelor, personalizând fiecare proces în parte în funcție de specificul și particularitățile sectorului merceologic de proveniență.

Felicity Novak
TELECOMUNICAȚII

Susținem companiile din sectorul Telco în procesul de primire a plăților în timp util , monitorizând DSO-ul.

Jane
FINANCIAR

Diversitatea soluțiilor dedicate sectorului financiar este pe cât de vastă pe atât de completă.

de ani de experiență
de milioane de practici gestionate
miliarde de euro atribuite
miliarde de euro recuperate

CERTIFICĂRI, PARTENERI ȘI ASOCIERI


Certificările noastre reprezintă prima garanție a valorii și a calității muncii noastre. Pentru noi, certificarea, de fapt, nu este doar baza unui serviciu de calitate, ci și o oportunitate pentru creșterea companiei, ceea ce conferă o mai mare valoare organizării noastre interne. Descoperiți asocierile profesionale și ale căror entități le suntem parteneri.

ASSO