RECUPERAREA INTERNAȚIONALĂ A CREANȚELOR

Recuperarea internațională a creanțelor

De peste 25 de ani, Ge.Ri. oferă companiilor şi persoanelor fizice care au un credit în afara țării, serviciul de recuperare internațională a creanțelor, printr-o abordare directă şi personalizată.

Prezenţi în diferite ţări

Suntem prezenţi în numeroase ţări, cu o echipă de profesioniști specializați în recuperarea creanţelor, care activează direct pe plan local, permiţând așadar analiza fiecărui caz în parte la nivel național, respectând totodată normativele şi reglementările în vigoare, crescând astfel șansa de succes în recuperarea creanței și reducând riscul de pierderi.

Consultanți vorbitori nativi

Consultanții noștri, vorbitori nativi, sprijină companiile în diferite cazuri, precum emiterea facturilor, gestionarea plăților și situațiilor de nerambursare, în conformitate cu legislația locală și oferind soluții personalizate pentru fiecare client.

Serviciu complet și structurat

Oferim un serviciu complet și structurat, având ca obiectiv recuperarea internațională a creanțelor în cel mai scurt timp posibil.

25
De ani de experiență
1750
IMM-uri mulțumite de serviciile noastre
1
Miliard de euro (acordat anual)
9
Filiale în Europa

Avantajul Ge.Ri. în recuperarea internațională a creanțelor este

Prezență internațională

Pe lângă România, Ge.Ri. deține filiale în:

Italia

Franța

Marea Britanie

Germania

Spania

De ce să ne alegeți

 

 

 

Focus pe rezultate

Experiența noastră consolidată ne permite să garantăm flexibilitate și o maximizare a încasărilor.

Clientul inainte de toate

Întăriți de cunoștințele și abilitățile dobândite de-a lungul anilor, oferim sfaturi potrivite și personalizare adecvată a serviciilor pentru fiecare client.

INTERNAȚIONALĂ

Descărcați prezentări

O companie exportatoare este supusă riscului de solvabilitate al partenerului de afaceri, dar și al riscului de țară exprimat în ceea ce privește capacitatea fiecărui stat individual de a structura un sistem judiciar capabil să aplice legea.

În ultimii ani, insolvențele internaționale au suferit o creștere semnificativă, cu repercusiuni evidente asupra nivelurilor de lichiditate și, prin urmare, necesitatea recurgerii la credit bancar cu costuri administrative conexe.

Mizarea pe companii specializate ajută la prevenirea riscului de credit cu servicii specifice și la maximizarea recuperării creditului în caz de insolvență.

Nu există bariere legislative, culturale sau lingvistice

Rețeaua noastră de consultanți este compusă de vorbitori nativi specializați în recuperarea creanțelor și la curent cu reglementările în vigoare în fiecare țară în parte.

Experiență și know-how

 

GeRi este lider în recuperarea creanțel

or de peste 25 de ani.

Consultanță Ge.Ri. pentru recuperarea creanțelor în străinătate