Problema debitorilor insolvabili poate fi rezolvată de către agențiile de recuperare a creanțelor. Este o problemă care afectează companii de toate categoriile și dimensiunile, dar cu consecințe diferite.

Profesioniști în domeniu

Recuperarea creanțelor este o acțiune care necesită o strategie, competențe în mai multe domenii și utilizarea unor proceduri și tehnici care trebuie respectate. Noi punem la dispoziția clienților noștri cunoștințele, experiența și know-how-ul personalului nostru. În plus, folosim tehnologie de ultimă generație.

 

Debitori insolvabili în străinătate

Puteți apela la noi și în cazul în care debitorul dumneavoastră locuiește în străinătate. Avem birouri în alte țări europene și suntem familiarizați cu reglementările și legile internaționale din fiecare țară privind recuperarea creanțelor.

 

Un sfert de secol de experiență în domeniul recuperării creanțelor

Istoria noastră a început în 1994. De-a lungul anilor, am crescut și am dobândit expertiză în acest domeniu și în domenii conexe. În plus, mulți clienți de prestigiu au decis să apeleze la serviciile noastre. În prezent, avem patru birouri în Italia, cinci în străinătate și cinci sute de angajați. Oferim, de asemenea, un serviciu de urmărire care ne permite să găsim debitori insolvabili care nu se prezintă.

Sfatul nostru este să acționați rapid, dacă aveți deja o situație de neîncasare a datoriilor de la debitori, deoarece rapiditatea este o armă în favoarea celor care întreprind acest tip de acțiune.

 

Acțiunea noastră pentru dumneavoastră

Dacă doriți să vă recuperați datoriile bazându-vă pe noi, vi se vor pune la dispoziție consultanți experți în domeniu, care se vor ocupa de cazul dumneavoastră și vă vor urmări pentru a obține ceea ce vi se cuvine.

Dacă doriți să aflați mai multe și să aflați mai multe despre modul în care lucrăm, vă rugăm să ne contactați.