25 Anni

Achiziționarea și recuperarea creditelor neperformante -NPL

Conținutul activității de consultanță a Ge.Ri și principalul obiect al verificării antecedentelor este evaluarea portofoliilor creditelor neperformante de origine bancară, financiară și a sectorului utilităților. Competența necesară pentru a evalua un credit este puternic corelată cu aspectele de natură tehnico-juridică și  aspecte practice care derivă din activitatea de operare preventivă în managementul de credit și în recuperarea directă a creditelor.

Experiența și pregătirea analiștilor individuali este însoțită de experiența  îndelungată a Ge.Ri. care a permis colectarea unui istoric pe baza căruia a fost posibil să se elaboreze modele statistice algoritmice care activează prin categorii omogene și care dau un sprijin decisiv în evaluarea creditelor.

Prin urmare, ne recomandăm ca operator pentru procesarea pachetelor de credite NPL pentru terțe părți. Prelucrarea acestui tip special de credite se efectuează în primă fază prin solicitarea plații la telefon prin intermediul call-center-ului nostru și în a doua fază prin recuperarea creanțelor la domiciliu (prin intermediul rețelei noastre de colectare  distribuită pe scară largă în întreaga țară); Scopul nostru este de a extinde recuperarea la o perioadă de maxim 6 - 12 luni.

 Avantajele noastre în recuperarea creditelor NPL:

  • Echipa de recuperare foarte specializată, cu excelente abilități de negociere
  • Abilitatea de a depăși principalele contestații
  • Utilizarea masivă a tehnologiei și a apelurilor și software-ului integrat de management, dezvoltat direct de către echipa noastră de IT și de asemenea, sisteme care permit creașterea în remarcabil a performanțelor de recuperare, reducerea timpilor de încasare și creșterea fluxurilor de numerar a clientelei.
  • Gestionarea completă a recuperării cu o echipă de back-office dedicată investirii, posibilitatea de a interfața software-ul nostru de management cu cel al mandatarului, posibilitatea de a dezvolta statistici în timp real pentru client; vizibilitatea sistemului nostru de management pentru a verifica parcursul fazelor de recuperare.

Completează formularul