25 Anni

Recuperarea internațională a creanțelor

Ge.Ri este prezentă și în străinătate, cu birouri în Lyon, Monaco, Madrid, Cluj și Londra. 

De fapt, am exportat arta de colectare a datoriilor în multe țări, ducând know-how-ul nostru rezultat a peste douăzeci de ani de experiență.

Serviciile noastre de recuperare internațională a creanțelor vă pune la dispoziție o echipa de profesioniști în recuperarea creanțelor din Europa, prezenți în diferite țări pentru a sprijini companiile în gestionarea restanțelor, plăților, emiterea de facturi, respectând legile în vigoare din fiecare țară.

Activitatea noastră se desfășoară în conformitate cu legislația locală și oferă soluții personalizate bazate pe nevoile clientului. 

Dispunem de personal vorbitor de limbă maternă cu abilități dezvoltate de recuperare a creditului, analizând situația națională în fiecare caz în parte, respectând reglementările în vigoare și urmând procedurile stabilite de fiecare țară în parte.

Arta noastră de recuperare a creanțelor ne permite să ajutăm companiile și persoanele fizice care au un credit de recuperat în afara țării lor de origine, oferind un suport internațional concret și structurat.

Completează formularul