25 Anni

Informații comerciale investigate

Ge.Ri. asistă companiile prin furnizarea de informații comerciale investigate și rapoarte de afaceri: instrumente fundamentale pentru o evaluare corectă a potențialului client și pentru prevenirea restanțelor.

Mai mult decât atât: suntem, de asemenea, specializați în elaborarea proceselor de investigații, atât împotriva clienților rău platnici, cât și celor cărora trebuie să le găsim date sensibile. 

Contactarea reprezentantului legal al unei companii sau al unei persoane fizice  este, de fapt, fundamentală pentru a putea efectua o serie de activități față de aceștia.

De exemplu, prin trimiterea unei înștiințări legale. Ceea ce poate părea a fi un simplu procedeu de contactare ascunde probleme importante, cum ar fi respectarea normativelor cu privire la păstrarea confidențialității a vieții private, are numai cu personal calificat  și perfecționat în mod constant se poate gestiona fără a avea probleme neplăcute. 

Metodele de contactare pe care le folosim sunt diferite: de la adresa domiciliului și/ sau de reședință, până la utilizatorii de telefonie care ne pot conduce la subiect, până la verificarea  sediului social al unei companii și găsirea reprezentantului legal.

Completează formularul