25 Anni

Soluțiile noastre pentru afacere

Recuperarea creditelor pe cale extrajudiciară


Recuperarea extrajudiciară a creditelor se caracterizează prin activități diferite: prealabil este solicitarea telefonică a unei restanțe, care asigură o rapiditate în contact și viteză în alegerea celei mai potrivite soluții pentru soluționarea litigiului pentru a recupera creanța.

Recuperarea creditelor pe cale judiciară


Pentru creditele dificile de recuperat sau în situațiile deosebit de complexe, Ge.Ri. beneficiază de sprijinul profesional al mai multor echipe de avocați din cadrul structurii.

Datorită competențelor diversificate în materie judiciară, suntem un partener strategic și în colectarea judiciară a datoriilor, intervenind în emiterea de acțiuni în vederea obținerii de măsuri de recuperare și a tuturor documentelor necesare în acest proces.

Achiziționarea și recuperarea creditelor neperformante -NPL


Conținutul activității noastre de consultanță și principalul obiect al verificarii antecedentelor este evaluarea portofoliilor de credite neperformante din domeniul bancar, financiar și al utilităților.

Recuperarea internațională a creanțelor


Ge.Ri. este prezentă și în străinătate, cu birouri în Lyon, Monaco, Madrid și Cluj. De fapt, am exportat arta de colectare a datoriilor în multe țări, ducând cu noi know-how-ul nostru, fruct al unei experiențe de peste douăzeci de ani.

Informații comerciale investigate


Ge.Ri. asistă companiile prin furnizarea de informații comerciale investigate și rapoarte de afaceri: instrumente fundamentale pentru o evaluare corectă a unui potențial client și pentru prevenirea creditelor. Și nu numai : suntem, de asemenea, specializați în investigații de localizare .

Recuperarea TVA-ului


Ge.Ri. de asemenea, ajută companiile și profesioniștii în faza de recuperare a TVA-ului.

Oferim acest tip de soluții dedicate pozițiilor pentru care au fost finalizate toate activitățile de recuperare și procedurile executive individuale care au eșuat.