25 Anni

Recuperarea creditelor pe cale extrajudiciară

Recuperarea extrajudiciară a creditelor se caracterizează prin activități diferite: prealabil este solicitarea telefonică a unei restanțe, care asigură o rapiditate în contact și viteză în alegerea celei mai potrivite soluții pentru soluționarea litigiului pentru a recupera creanța. De aceasta, solecitarea telefonică este instrumentul cel mai utilizat în colectarea datoriilor.    

Colectarea noastră telefonică se bucură de o experiență consolidată de-a lungul timpului și folosește o infrastructură tehnologică de ultimă generație și în continuă actualizare.  

Serviciul este personalizat în funcție de tipul de credit care trebuie solicitat și în conformitate cu procedurile împărtășite cu clienții. 

Pe lângă solicitările telefonice, profesioniștii din Ge.Ri. de asemenea, utilizează instrumente multi-canalizate, cum ar fi mesajele text, e-mailuri și comunicări scrise, pentru a monitoriza întreaga activitate într-o manieră completă și pentru a asigura cea mai mare eficiență a acțiunii.   

Personalul Ge.Ri., alcătuit din profesioniști în managementul de credit, ca urmare a unor strategii adecvate ad-hoc concepute, este implicat în cursuri de formare destinate îmbunătățirii comunicării, în abordarea extrajudiciară și în aprofundarea aspectelor juridice legate de activitatea lor. Nu doar atât, activitatea de colectare a creditelor de asemenea, se folosește și de faza colectarii la domiciliu, prin utilizarea unor funcționari specializați care reușesc să realizeze în cel mai profesionist mod procesul de colectare a datoriilor, reducând distanța dintre creditor și debitor.  

Procedurile de selectare și formare a funcționarilor externi se desfășoară în scopul specific de a asigura fiabilitatea acestora, permițând o eficiență maximă în recuperarea creditului dincolo de faza de colectare telefonică.

Completează formularul