25 Anni

Povestea noastră, echipele noastre dedicate

Descoperă lumea noastră : un parcurs care durează de 25 de ani , o poveste despre încredere, despre creștere și despre valori.

O poveste care se păstrează în timp. O poveste despre încredere.


Ge.Ri s-a născut cu mai mult de douăzeci de ani  în urmă cu obiectivul de a oferi soluții orientate pentru companiile client. Cu timpul, structura și echipa noastră s-au mărit și au beneficiat de un know-how din ce în ce mai structurat cu multiple abilități și cu instrumente tehnologice interne de ultimă generație.

Structurat pentru a ține pasul cu vremurile.


Structura tehnologică:

  • Infrastructură tehnologică cu redundanță crescătoare
  • Rețea de date integrată de mare capacitate
  • Centrul de dezvoltare internă a software-ului
  • Conexiune cu fibră optică
  • Sistem de securitate pentru recuperarea datelor în caz de devastare

Investiții în tehnologie: 
  • Platforma de CRM proprietate CRESO NT® • Sistem integrat CTI Avaya
  • Platformă de plată prin Gateway

Procesele corporative și politicile companiei


Guvernarea noastră cuprinde regulile, relațiile, sistemele și procesele companiei. Regulile includ legile țării și politicile interne ale companiei. Structura de luare a deciziilor a grupului GERI HDP garantează respectarea de către organizație a priorităților afacerii, respectând toate părțile interesate și respectând legile țării și politicile companiei.

Mike
CARTA VALORILOR

Carta noastră de valori este ghidul nostru. Ne respectăm colegii fără discriminare de gen sau înclinație sexuală, politică ori religioasă.

Felicity Novak
COD DE ETICĂ

În 2009, GERI Group HDP a aprobat Codul de etică și l-a diseminat la toate nivelurile organizației sale. Faceți clic aici pentru a citi codul de etică.

Jane
EGALITATE DE ȘANSE

Grupul nostru GERI HDP a semnat Angajamentul pentru egalitatea de șanse între femei și bărbați –emis de Ministerul Muncii. Este angajamentul nostru față de protejarea egalității de șanse și a diversității la locul de muncă.

Ram
RESPONSABILITATE SOCIALĂ

Un gest concret numit Elliot Soccorso Onlus

Vizitați site-ul web.